top of page
2023_0411_16031500_edited.png
 Coaching

1-0 ; HET LEVEN  - JIJ

Soms heb je het gevoel dat het leven je verslagen heeft. Je kan er de vinger niet opleggen, maar je sprankel is weg. Daar wil je iets aan doen zodat het weer 1- 1 kan staan.

Deze 'sparkle of life' kan ik je helpen terug vinden.

1 kennismakingsgesprek 30 min online en 6 live sessies in Brugge van 1 a 1,5u

  €550 (bijkomende sessies: €85/uur)

'Ik heb eigenlijk een heel leuk leven'

14 jaar is ze en onze mond viel open. Soms heb je even nood aan een 'compagnon de route'. Dan is 1 sessie voldoende. Samen kijken we naar je pad en de hobbels erop zodat ook jij weer naar buiten huppelt en kunt zeggen; "eigenlijk heb ik een leuk leven."  

live in Brugge 1 a 1,5u of online

  €125

1 - 0 met de 1 voor het leven de 0 voor mij. Ja, ik ken het. 

Ik heb altijd gedacht dat ik geen coach (nodig) had. Ik deed dan ook alles alleen (dacht ik). Tot ik op een dag 1 - 0 voelde. Het leven had gewonnen en de mokerslag die erbij hoorde was giga. Ik wist niet meer hoe of wat en ik kon het niet alleen. Toen realiseerde ik me dat ik al meer dan 20 jaar een coach heb. Op dat moment, toonde hij me wat ik kon doen en gaf me de tools die ik vandaag nog altijd gebruik. Ook mijn leven hangt vol met moeten, er zijn voor de ander, ... en dan moet je ook nog me-time hebben. Geloof me, je bent niet de enige die dat een hele opdracht vindt.

Daar kan ik je bij helpen. Deze wirwar ontkluwen. Kijken waar je prioriteiten liggen. Samen op zoek gaan naar wat je uit dit leven wilt halen, zodat jij ook weer straalt en er 1 - 1 op je scorebord staat van het leven.

Anchor 1

Eerst plan je een kennismaking. Daarin gaan we eens samen kijken wat je vraag nu precies is. Ik ga samen met jou op onderzoek of ik je kan helpen met je vraag. 

Jij kan dan beslissen of er een klik is en of we samen verder gaan. 

Dit gesprek is telefonisch en gratis. 

2023_0313_14371000.jpg
2023_0313_14364300.jpg

Een coaching traject duurt 6 sessies. Jij bepaalt zelf de snelheid. Meestal is dat in het begin elke week en daarna 1 keer om de 2 a 3 weken. Jij zit aan het stuur en ik bied je de tools om te rijden. Dit kan via schrijven, gesprekken, meditatie, ... Je krijgt van mij een werkboek mee waar je op elk ogenblik in kan schrijven, krabbelen, enz..

Je stapt uit je comfortzone en je zal vanalles voelen. Het zal brobbelen in je buik en soms even wat onprettig voelen in je hoofd. Gun jezelf de tijd en blijf oefenen. Langzamerhand zal je de weg vinden naar die sprankel. Eens je die gevonden hebt, geef je die nooit meer af. 

Stap 1; jij boekt een gratis kennismaking

Stap 2; we bellen met elkaar en zo leren we elkaar kennen

Stap 3; je stapt in het traject om een diep fundament te leggen voor een gelukkiger leven

Stap 4; je vindt je sprankel terug

2023_0313_14371000.jpg
Ervaringen

Coaching gevolgd bij Nadia, vond het verrijkend, aangenaam, ze heeft me op weg geholpen..... een aanrader.
- Isabelle

Ik had alles op een rijtje, dacht ik. Tot ik op een dag op mijn werk stond en dacht; "wat doe ik hier eigenlijk." Na de coaching wist ik dat het niet mijn werk was, die de schuldige was, maar dat ik diep vanbinnen altijd alles deed voor een ander. Nu heb ik daar een evenwicht in gevonden en dat maakt me veel gelukkiger. 

Het luisterend oor, de gepaste woorden op het juiste moment; ik heb mezelf beter leren kennen.

Nog vragen?

dankje!

bottom of page