top of page
2022_1104_11320500.jpg
Intuitieve Coaching

Als ik het woordje coach hoor, dan denk ik meestal aan sport. Een tenniscoach, een danscoach, maar welzijnscoach of hoe je het ook wilt noemen is betrekkelijk nieuw. Het lijkt wel of we vandaag niets meer kunnen doen, zonder een coach er bij. Ik heb altijd gedacht dat ik geen coach (nodig) had. Ik deed dan ook alles alleen. Ook tijdens mijn kankerbehandeling en erna deed ik het op mijn manier. Toen pas realiseerde ik me dat ik al meer dan 20 jaar een coach heb. Iemand die er eigenlijk altijd is geweest. Iemand die er was toen ik het niet meer zo goed wist. Zeker toen ik hoorde dat ik kanker had, was hij er. Ik belde hem om het te vertellen en om te zeggen dat ik de weg kwijt was. We huilden samen. We hebben gebabbeld en na 10 min zaten we te lachen aan de telefoon. Ik wist dat het mijn pad was dat ik moest volgen en dat mijn weg de enige is. Ik heb het me nooit gerealiseerd omdat hij mij niet zegt wat ik moet doen om beter te zijn in iets of om iemand te worden. Hij is er gewoon en heeft me jaren geleden de tools gegeven om het zelf te doen. Door het zelf te doen, volg ik mijn eigen weg en die past bij me.

Dat wil ik jullie ook leren. Je eigen weg volgen naar terug in het leven stappen. De weg vinden in de wirwar van emoties. Op jouw manier om gaan met rouw en pijn. Je kan het en ik kan je de tips en tools geven.

Na mijn kankerdiagnose en behandelingen begon het eigenlijk pas. Rouw; afscheid nemen van een leven dat ik gekend heb en wat ik eigenlijk wel leuk vond. Dat doet pijn, veel pijn. Er zijn veel tranen geweest (en nog) en veel zoeken naar oplossingen. Maar om te rouwen zijn er geen kant en klare oplossingen. Ik heb boeken verslonden, met lotgenoten gepraat en van daaruit ervaren dat er een tekort is aan begeleiding. Hoe stap jij terug in het leven nadat je lang ‘on hold’ hebt gestaan. Hoe ga je om met de storm aan emoties die je soms helemaal overspoelt na een trauma? Daar wil ik je graag in begeleiden vanuit mijn meer dan 20 jaar ervaring met mensen. 

DSCF6994.JPG
DSCF6971.JPG

Ik werk met zelfbewustzijn, boeken, meditatie, yoga, reiki… Via een kennismakingsgesprek leg ik je dieper uit hoe ik werk en kijken we samen waar jij behoefte aan hebt. Vanuit intuitie en wie je nu bent, gaan we kijken waar je naartoe wilt. Wat wil jij uit het leven halen?  Daarna zijn er standaard 4 sessies van 1 u waar we samen kijken hoe je kan omgaan met alle veranderingen. Als er meer sessies nodig zijn, kan dat zeker ook. Ik begeleid je graag naar weer een vol leven.

Intuitieve Coaching

Coaching traject: Stap in je leven!

Stap uit je hoofd in je leven zodat je meer vrijheid en geluk ervaart. 

1 kennismakingsgesprek 30 min online en 4 live sessies in Brugge of online van 45min a 1u

€350 (bijkomende sessies €85/uur)

Nog vragen?

dankje!

bottom of page