top of page
2023_0411_16031500_edited.png
Life Coaching

Coaching traject: neem je leven in handen!

Soms kom je op een punt waar je het gevoel hebt dat je je eigen leven niet meer in handen hebt. Je hoofd loopt over, er gebeurt veel en vanalles.... en toch wil je meer. Waar wil jij persoonlijk groeien? Samen gaan we aan de slag en kijken we hoe jij kan groeien. 

1 kennismakingsgesprek 30 min online en 4 live sessies in Brugge of online van 1u

  €350 (bijkomende sessies: €85/uur)

Als ik het woordje coach hoor, dan denk ik meestal aan sport. Een tenniscoach, een danscoach, maar welzijnscoach of hoe je het ook wilt noemen is betrekkelijk nieuw. Het lijkt wel of we vandaag niets meer kunnen doen, zonder een coach er bij. Ik heb altijd gedacht dat ik geen coach (nodig) had. Ik deed dan ook alles alleen (dacht ik). Tot ik me op een dag realiseerde dat ik al meer dan 20 jaar een coach heb. Hij gaf me de tools om het alleen te doen. Hij leerde me mijn leven in handen te nemen en er zelf voor te gaan. 

Dat wil ik jullie ook leren. De weg vinden in de wirwar van emoties en gedachten. Als ik het kan, kan jij het zeker.

Anchor 1

Ik weet hoe het voelt om een leven te leiden waarin je alles doet en het gevoel hebt dat het vol zit. Ergens onderweg tijdens dat alles ben je jezelf vergeten. Je bent vergeten dat je hier bent om jouw leven te leiden en niet dat van je kinderen, partner of familie. 

Voel je dit ook, dan ben jij de persoon waar ik mee kan werken om je te leren terug in je leven te stappen en je droomleven te leiden. 

2023_0313_14371000.jpg
2023_0313_14364300.jpg

Ik werk met zelfbewustzijn, boeken, meditatie, yoga, astrologie… Via een kennismakingsgesprek leg ik je dieper uit hoe ik werk en kijken we samen waar jij behoefte aan hebt. Vanuit intuïtie en wie je nu bent, gaan we kijken waar je naartoe wilt. Wat wil jij uit het leven halen?  Daarna zijn er standaard 4 sessies van 1 u waar we samen kijken hoe je kan omgaan met alle veranderingen. Als er meer sessies nodig zijn, kan dat zeker ook. Ik begeleid je graag naar weer een vol leven.

Life Coaching

Coaching traject: Stap uit je hoofd in je leven!

1 kennismakingsgesprek 30 min online

 4 live sessies in Brugge of online van 1u

  €350 (bijkomende sessies: €85/uur)

Nog vragen?

dankje!

bottom of page