top of page

Astrologie

geboortehoroscoop

Astrologie is eeuwenoud en ondertussen weer heel populair. Er zijn heel veel vragen waar je een antwoord op kan krijgen tijdens een consult, maar de meeste vragen gaan over; 

'Wat is mijn carrierepad?"

"Hoe zit ik in mijn relatie(s)"

"Wat is mijn zielsmissie?"

"Ik kan meer, dat weet ik, maar ik krijg het er niet uit."

Na een consult van ongeveer 1 uur a 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met je vragen, zal je meestal een antwoord hebben. Geen zweverig gedoe, geen toekomstvoorspelling, maar hands-on oplossingen zodat jij meer uit jezelf kan halen. 

2023_0531_10165800_edited.jpg

Astrologie consult - geboortehoroscoop

We hebben allemaal dingen in ons leven die vanzelf gaan en andere dingen waar we mee vechten. Een astrologisch consult kan je helpen deze in perspectief te zetten van je persoonlijkheid. De uitdagingen, de kanten waar je mee kan en mag stralen. Kortom jezelf nog beter leren kennen. 

Na een consult zal je buitenwandelen met een pak meer kennis over jezelf. Heerlijk toch!

1u live in Brugge of online

€125

Geef bij het boeken je geboortedatum, uur en plaats door en indien je online of live wilt. 

Het consult duurt 1u en in de prijs is ook 1u voorbereiding berekend. 

Solaar consult

Elk jaar op je verjaardag, kan je een nieuwe horoscoop trekken. Deze geeft de energie van een jaar aan. Het is een soort jaarvoorspelling zonder dat er exact voorspeld wordt. Ik kijk naar de tendenzen en waar je energie naartoe zal gaan tijdens het jaar van je ene verjaardag naar de volgende. Een solaar kan je altijd boeken, maar is een heerlijk verjaardagscadeau naar jezelf.

1u live in Brugge of online

€125

Geef bij het boeken je geboortedatum, uur en plaats door en indien je online of live wilt. 

Het consult duurt 1u en in de prijs is ook 1u voorbereiding berekend. 

BIG 3; zon, maan en ascendant

Je zon, maan en ascendant zijn de 3 pijlers die het belangrijkste zijn in je persoonlijkheid. Deze noemen we in de satrologie, je big 3. In een reading, die je krijgt op pdf, ga ik deze 3 pijlers bespreken. Je krijgt deze dan na een week via mail doorgestuurd. Dan kan je lezen, herlezen en nog eens lezen. Je zal veel duidelijker weten wie je bent.

€45

Geef bij het boeken je geboortedatum, uur en plaats door, alsook waar je nu woont.

Jouw volle maan rapport 

Elke maand hebben we een volle maan. Veel mensen ervaren een volle maan als een paar dagen pittig, vol energie of net niet,  slecht slapen, prikkelbaar zijn, .... We weten allemaal dat de maan invloed heeft op onze energie. Zoals de andere planeten dat ook hebben. Hoe we ermee om gaan dat is aan ons. 

Door een volle maan rapport op te maken, kan je zelf voelen waar de volle maan vooral invloed op zal hebben; werk, gezin, jezelf, je uitstraling, ...

Zo'n rapport gaat over een jaar en krijg je op pdf. Zo kan je uitprinten en herlezen, mar het ook gebruiken als een soort journal. 

€45

Geef bij het boeken je geboortedatum, uur en plaats door, alsook waar je nu woont.

Ervaringen

Ik nam contact op met Nadia in verband met haar astrologische kennis. Graag wilde ik weten in welke mate mijn dagelijkse leven wordt beinvloed door de planeten.
Dit consult heeft me op 1 uur tijd veel verder geholpen op gebied van zelfkennis. Nadia heeft veel ervaring als 'life coach' en dat voel je tijdens haar sessies. Ze voelt mensen heel goed aan. Reeds in het verleden nam ik verschillende keren contact om me te laten bijstaan in moeilijke perioden. Telkens heb ik aan de consulten bij Nadia meer dan aan een sessie bij een psycholoog. Ik krijg meer feedback en concrete info waarmee ik aan de slag kan.

Annelies

Nadia is een ontzettend sterke, nuchtere, knappe vrouw en ik was enorm geprikkeld toen ik hoorde dat ze bezig is met astrologie en je jezelf kan laten ontleden door haar.
Ik gaf dus door dat zij dat gerust eens bij mij mocht doen, de 'big 3' zoals ze dat zelf benoemd.
Maar hoe boeiend is dit om jezelf op deze manier beter te leren kennen en vooral om jezelf beter te leren begrijpen. Het is ongelooflijk dat je bepaalde zaken beter snapt bij jezelf dankzij deze 'big 3'.
Echt een aanrader voor iedereen!

Anja

bottom of page