top of page

Astrologie

Ik ben in contact gekomen met astrologie toen ik zo'n 16 jaar was. Een vriend van mijn mama was er toen mee bezig en hij analyseerde mijn horoscoop. Wat een eye opener was dat toen voor mij. Hij zei dingen die ik van mezelf wel wist, maar waar ik liever niet naar keek. Ondertussen zijn we 30 jaar verder en astrologie heeft me nooit meer los gelaten. Heerlijk vind ik het om diep in de karakters te duiken van mensen. Misschien heeft dat ook te maken met mijn passie voor mensen en leven. Aan de hand van een horoscoop kan je zoveel leren over jezelf; waar zitten mijn valkuilen, waar ben ik me niet bewust van, wat kan ik anders doen in mijn leven, met welke spanningen heb ik te maken in mijn karakter. 

Je kan kiezen voor een Big 3 reading op pdf. Deze krijg je thuis gestuurd en schijnt een licht op de 3 belangrijkste pijlers uit een geboortehoroscoop. Je zon, maan en ascendant: hoe jij straalt naar buiten, je emotionele zijn en hoe de mensen jou zien. 

Wil je liever nog dieper duiken, dan kan je een astrologisch consult boeken. Dan duiken we diep in de thema's waar jij mee bezig bent. 

PDF Reading; 
Big 3; zon, maan en ascendant.

Je zon, maan en ascendant zijn de 3 pijlers die het belangrijkste zijn in je persoonlijkheid. Met deze reading die je op pdf krijgt , krijg je een inzicht in wie je bent. 

€45

Geef bij aankoop je geboortdatum, uur en plaats door. Je krijgt deze reading 1 week na aankoop

Astrologie coaching

Waar loop jij tegenaan in je leven en hoe kan je het aanpakken. Samen gaan we kijken adhv je horoscoop waar je actief mee aan de slag kan in je leven.

€125

1u online of live in Brugge

bottom of page