top of page

Zo van die dagen

Vorige week had ik zo een dagen dat ik helemaal niet op gang geraakte. Ik was moe en mijn lijf deed pijn. Ik kon niet mediteren, mijn hoofd bleef ronddraaien. Dan maar wandelen, maar na 5 min had ik het precies al gehad. In de zon even opladen, maar mijn lijf was te onrusttig. Het lukte me niet om rust te vinden en tegelijkertijd kon ik me nergens op concentreren. Ik voelde me de zieligste persoon op aarde. Oh ja, want niets gaat zoals ik het wil. Er waren nog dingen van mijn vorige bedrijf (voor ik ziek werd) die ik moest afronden en dat ging niet zoals ik het wilde. De nieuwe dingen waar ik mee bezig ben, vind ik heerlijk, maar het mag sneller gaan en vlotter, enz... Het was even een paar dagen waarop ik echt heel zielig was.

Ik ken alle trucjes om alles om te draaien en die heb ik dus ook allemaal uit de kast gehaald, maar niets wou me helpen Je kan van de een op de andere minuut een ander leven hebben als je wilt, als je je er op focust, maar dat lukte me dus helemaal niet.

Ik vond het dan nog erger, omdat ik mensen coach op weg naar een beter en bewuster leven en ik redde het zelf helemaal niet.

Ik heb me er dan maar gewoon bij neer gelegd. Het mag al eens om zeep zijn en niet productief en vol emotie en wat er allemaal passeerde.

Nu is er een nieuwe week: mediteren, bewegen, afronden en opnieuw beginnen. Moet lukken! Ja toch?

Comments


bottom of page