top of page
2023_0922_08410000_edited.jpg
Meditatie

 "Je lichtlichaam ontwaken"

Je lichtlichaam ontwaken of 'de lightbody' zoals we graag zeggen. Het is een eye opener die je energetisch wakker maakt. 

 

Je verliest je niet meer in het leven, maar  je gaat terug leven.

6 zaterdagen van 8.30u tot 13.30u ( live) vanaf 5 oktober 1 keer per maand of 

6 vrijdagen van 8.30u tot 13.30u (live of online) vanaf 4 oktober 1 keer per maand

boek voor 30 juni en krijg 200€ korting; 850€

€1050

 begeleiding en MP3's inbegrepen

Daar zat ze. Ze wou dat mediteren wel eens proberen, want iemand had haar gezegd dat ze een beetje meer rust moest vinden en meditatie is daar een ideale tool voor. Super toch? Toen zei ik; "sluit maar je ogen." en ik dacht bij mezelf; "nu loopt ze weg." Dat deed ze niet, maar haar ogen sluiten was toch een opdracht. De hele 20 min zat ze te wiebelen op haar stoel. Na de meditatie vroeg ik feedback aan de deelnemers en toen kwam het eruit: "eigenlijk wil ik hier niet zijn, maar ik moet toch op de een of andere manier rust vinden in mijn leven. Het is altijd zoveel en altijd zo hectisch." 
Ik heb haar via de meditaties (deze van 'je lichtlichaam ontwikkelen) begeleid naar meer rust, zonder het moeten. We moeten zoveel in ons leven dat ergens onderweg we onszelf vergeten, ook al doen we aan zelfzorg.
We zijn ondertussen 10 jaar verder en ze mediteert nog elke dag. Er is rust,  soms onrust, maar vooral meer bewustzijn over waar ze allemaal mee bezig is en waar ze de mist in gaat. 

Het zou mijn verhaal kunnen zijn of jouw verhaal. 
Probeer het en je zal versteld staan van het resultaat. Rust, bewustzijn, een hoofd dat geen overuren meer draait en een lijf dat ontspanning vind. Dat kan ook voor jou. 

Ervaringen

Dankzij Nadia leerde ik het hoe en wat van mediteren. Heel inspirerend en heerlijk om te doen. Ik leerde over de voor - en nadelen mediteren, de verschillende vormen en welke vorm best bij ja past. Je kan het altijd en overal doen, behalve in de auto ;-)
Dankjewel Nadia voor de goeie begeleiding en de mooie meditaties.

Emma

Mediteren kan je leren. Een ervaren gids als Nadia helpt je om je ego, de obstakels en alle mogelijke redenen om maar niet te 'moeten' mediteren zachtjes opzij te schuiven. Stap voor stap.

Christine

Ik wist niet goed waar ik me moest aan verwachten...? Maar het heeft me aangenaam verrast. Nadia is een toegewijde dame , duidelijk met een missie. Een ander mens en zichzelf gelukkig maken...
Ongetwijfeld zie je me nog terug

Veronique

LB Info
LB info

JE lichtlichaam ontwaken

Ik zou een tekst kunnen schrijven over hoe wel allemaal uit licht en energie bestaan en dat de lightbody je daar nog meer bewust van maakt. Dat klopt allemaal, maar het gaat nog een stukje verder. 

Ik begeleid al 20 jaar mensen via yoga en meditatie en zie de mensen echt kwantum sprongen maken in bewustzijn als ze deze cursus doen. 

De lightbody laat je diep in jezelf kijken naar wat anders kan. Eigenlijk hoef je daar zelfs niets voor te doen. Het is een verandering die vanzelf gaat. 

Voor jou?

'Ik heb een goed leven!' Ze moest het zelfs roepen omdat er een klein stemmetje zei dat het niet zo was, maar in de ogen van de mensen had ze inderdaad een goed leven; leuke job, lieve kinderen, op reis gaan enz... Maar ze miste passie. Ze was ergens onderweg haar passie verloren. In haar job kon ze dat niet kwijt, ook niet thuis.

 

Ze begon aan de 'lightbody', zonder verwachtingen en het 1ste wat ze tegenkwam was haar passie. Ondertussen doet ze ander werk waar ze zichzelf helemaal in kwijt kan en is er thuis meer rust en een pak liefde en humor.

Herkenbaar? Dan is deze cursus iets voor jou!

6 volumes

  • Volume 1 je basis van kracht opbouwen

  • Volume 2 je hart centrum openen

  • Volume 3 je hogere energie centra activeren

  • Volume 4 je energielichamen op elkaar afstemmen

  • Volume 5 je lichtlichaam ontwaken

  • Volume 6 stralend worden

Elk volume bestaat uit 12 meditaties. Deze worden gespreid over 6 maanden zodat er ruim voldoende tijd is om te oefenen. 

Zet de data in je agenda en neem verlof van je werk, je gezin om aan jezelf te werken. Bewust wording vraagt engagement, maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug.

ervaringen

Ik heb er heel veel aan gehad en keuzes gemaakt die ik nooit zou hebben durven maken. Het was zelfs niet keuzes maken. Het leek alsof de stroom vanzelf ging en ik er gewoon in mee moest gaan. Nog elke dag pluk ik er de vruchten van. 

15 jaar geleden heb ik de lightbody gedaan. Op de een of andere manier is mijn leven daarna in een versnelling gekomen. Er is zoveel meer ruimte voor liefde en plezier. 

Nog vragen?

dankje!

bottom of page