top of page
2023_0407_18470900.jpg
Meditatie

Toen ik 20 jaar geleden de 1ste keer een meditatie cursus ging volgen, was ik ervan overtuigd dat ik de lotto ging winnen na de cursus. "Overvloed" ging voor mij over geld. Wat had ik het verkeerd voor en hoe heeft die cursus mijn ogen geopend. Ik had me ingeschreven en tegelijkertijd een lotto biljet gekocht. Na de cursus had ik natuurlijk niet de lotto gewonnen zoals ik dacht, maar wel een andere. De lotto van dankbaarheid, zien wat ik allemaal heb en de overvloed aan energie en mooie mensen om me heen.

2023_0313_14371600.jpg
2023_0313_14364300.jpg

Ik werd letterlijk wakker geschud. We zien de realiteit niet door de negatieve berichtgeving in de media, omdat we ons laten afleiden door de mensen om ons heen of omdat we overspoeld worden door emoties waar we soms onze weg niet in vinden. Voor mij is 'leven' elke dag opnieuw vertrouwen hebben dat wat ik nodig heb, aanwezig is in een grotere hoeveelheid dan ik me kan realiseren. Dat zie en voel ik door te mediteren.

Meditatie

Ik ben nog elke dag dankbaar dat meditatie op mijn weg is gekomen. Het was het begin van een ontdekkingsreis naar binnen. Een reis die me gebracht heeft waar ik nu ben. Ik ben trots op het leven dat ik nu mag leven; natuurlijk zijn er de ups en downs, een leven vol yin en yang, geluk en ongeluk, maar het past bij me. Het is mijn leven. 

Wil jij ook leren hoe jij je leven kan leiden ondanks wat er allemaal gebeurt? Dan kan je dat via deze meditatie cursussen, maar ook via de coaching. Jij mag kiezen hoe jij jouw leven wil leiden.  

Meditatie workshop: "Jouw Intuïtie"

Dinsdag 13 en 20 juni van 19u tot 21u in Brugge live of online. 

€100

 begeleiding inbegrepen

Meditatie workshop; 
"Je ware identiteit ontdekken"

Live in Brugge of online op woensdag 13, 20, 27 sept en 4 okt om 19u. 

€250

MP3's en begeleiding inbegrepen

"Je lichtlichaam ontwaken"
vanaf november

Leven met alles wat er is. 

Maak kennis met de subtiele energie die jij bent en de energieën die je elke dag omringen om zo bewuster in je leven te staan zodat alles in de stroom is.

Vanaf november 6 zaterdagen, 1 keer per maand komen we samen waarbij ik je samen begeleid om deze energie beter te leren kennen.

Anchor 1

Meditatie workshop: "Leven in vreugde"

Donderdag 21, 28 nov en 5 dec van 19u tot 21u in Brugge live of online. 

€200

 begeleiding en MP3's inbegrepen

Meditatie workshop; 
"Spirituele groei"

Live in Brugge of online op woensdag 17, 24 en 31 jan om 19u. 

€200

MP3's en begeleiding inbegrepen

Nog vragen?

dankje!

bottom of page