top of page
DSCF7108.JPG
Meditatie

Toen ik 20 jaar geleden de 1ste keer een meditatie cursus ging volgen, was ik ervan overtuigd dat ik de lotto ging winnen na de cursus. "Overvloed" ging voor mij over geld. Wat had ik het verkeerd voor en hoe heeft die cursus mijn ogen geopend. Ik had me ingeschreven en tegelijkertijd een lotto biljet gekocht. Na de cursus had ik natuurlijk niet de lotto gewonnen zoals ik dacht, maar wel een andere. De lotto van dankbaarheid, zien wat ik allemaal heb en de overvloed aan energie en mooie mensen om me heen.

DSCF6994.JPG
DSCF6971.JPG

Ik werd letterlijk wakker geschud. We zien de realiteit niet door de negatieve berichtgeving in de media, omdat we ons laten afleiden door de mensen om ons heen of omdat we overspoeld worden door emoties waar we soms onze weg niet in vinden. Voor mij is 'leven' elke dag opnieuw vertrouwen hebben dat wat ik nodig heb, aanwezig is in een grotere hoeveelheid dan ik me kan realiseren. Dat zie en voel ik door te mediteren.

Meditatie

Ik ben nog elke dag dankbaar dat deze meditatie cursus op mijn weg is gekomen. Het was het begin van een ontdekkingsreis naar binnen. Een reis die me gebracht heeft waar ik nu ben. Ik ben trots op het leven dat ik nu mag beleven; een leven met de nodige ups en downs, een leven vol yin en yang, geluk en soms wat ongeluk, maar het past bij me. Het is mijn leven. 

Wil jij ook leren hoe jij je leven kan leiden ondanks wat er allemaal gebeurt? Dan kan je dat via deze meditatie cursussen, maar ook via de coaching. aan jou de keuze. 

Meditatie:
"Leven in vreugde"

Woensdag 1, 8 en 15 maart van 9u tot 11u in Brugge live of online. 

€200

MP3's
gratis ebook, workflow en begeleiding inbegrepen

Dagworkshop "rouwen"

6 maart ism Ellen Rabaey van Vitaflow, Koksijde

Deze workshop vindt plaats in Koksijde. 

€95

Dagretreat: 
perfectionisme

18 mrt 9.30u - 15.30u lunch inbegrepen 

Live te Brugge

Max 10 deelnemers

€300
gratis ebook, worksheets en lunch

Wil je liever op je eigen tempo mediteren thuis:

Nog vragen?

dankje!

bottom of page